fredag 20 januari 2012

Godis!


Koftstickningen går framåt!


Så här såg det ut i går kväll. Trodde jag var uppe vid ärmhålen men det visade sig att det var 8 varv till kvar. Nu har jag i alla fall delat arbetet och stickar på med tre nystan. Det går ganska fort faktiskt. Känns dock lite ovisst hur den kommer att bli färdig.


I tisdags fick jag ett ryck och beställde garn från Yarn Paradise igen. Väntade i går på att DHL skulle komma med godiset men dom dök aldrig upp. Dom ringde inte heller så jag tänkte att dom kanske skulle komma i dag då i stället.


Det gjorde dom mycket riktigt! Känner mig jättenöjd med den här beställningen också. Det är bara det röda som inte var riktigt vad jag tänkt, det är lite ljusare än det såg ut på nätet och lite mysko kvalité.
Det blåaktiga är lite tjockare entrådigt med mycket ull och lite syntet.
Det naturvita och ljusgröna är med angora, akryl och lite mohair, mjukt och skönt, ser det som en blivande sommarkofta.
Det svarta är med kidmohair, merinoull och lite syntet, lite luddigt och väldigt mjukt.
Det gröna och beigerosa längst fram är med viskos och lin, mjukt och lite fransigt, ser det som blivande top och/eller jumper till sommaren. Fin färg på det gröna!2 kommentarer:

Eva S sa...

Så härligt mycket godis!

Susanne sa...

Grattis till det nyttiga godiset! Jag fick mitt igår och njuter fortfarande av det, utan att gå upp en endaste kalori... förutom att jag blir sittande med min virkning och stickning då förstås! ;)

Hälsningar från Susanne Andersson
på FB:s virk- och stickcaféer