onsdag 15 december 2010

Julklappar.... till mig!

I dag kom ett paket med garn beställt från nystat.se som jag upptäckt ganska nyligen och det här var min första beställning därifrån.


Hela innehållet tillsammans blev helt fantastiskt! Härliga färger! Hade inte riktigt koll på det förrän jag öppnade paketet och fick se allt här på riktigt. Vissa av garnerna har jag faktiskt aldrig sett förut, t ex Spirea och Big trend som är nya från Marks&Katten.

Förra veckan fick jag också ett garnpaket. Då kom det från Tiinas garn som jag heller aldrig beställt från tidigare. Hon säljer de flesta av Novitas garner.


Inte riktigt lika häftiga färger i det paketet men jättehärliga garner. Mycket ull och lite tjockare garner.

De här webbutikerna får  mycket gott betyg av mig. Båda levererade mycket snabbt och direkt hem i postlådan. Nystat.se har väldigt många olika garnmärken och jag hade kunnat handla ännu mer där direkt. Tiinas garn har bara Novitas garner men de är ju inte så lätta att få tag i längre. Rusta säljer en del av kvalitéerna lite till och från, annars tror jag inte jag har sett dom någonstans nu på senare år.

I går hämtade jag också ett paket på ICA.


Det var stickböcker. Intressantast var sock- och vantböckerna längst fram, mycket läckert i dom.

Det var mina julklappar till mig själv i år.... julstädningen har kommit av sig! :-))

1 kommentar:

Sanne sa...

Ja inte hinner man städa med så mycket att gotta sig åt! Tack för tipset om garnbutikern. Speciellt Tiinas garn, gillar en del av Novitas garner men de är inte alltid så lätta att få tag på. Novita har en jättefin hemsida med en massa idéer o sånt på, bara ett krux, den är på finska och det kan jag inte...