söndag 26 december 2010

Sköönt!

Då var det mesta av julen avklarat, fort går det när den väl kommer och skönt är det! Vi har i alla fall haft det lugnt och mysigt med god mat här.

Det hade kommit någon decimeter nysnö i natt och det kommer väl någon flinga ner nu också så i dag har jag varit ute och duttat i växthustaket igen, det var några dagar sedan sist nu. Det var i alla fall bra glid där i dag. Det är så olika, ibland vill det nästan inte åka av någon snö alls och ibland går det bättre. I dag var det så där riktigt bra så det åkte av stora sjok på flera ställen direkt när man började. När det är så är det nästan kul!

Jag har stickat en hel del på den 9e sjalen.


Fick för mig i går kväll att jag skulle väga nystanet för att se hur mycket det var kvar. Vet inte om det var så lyckat, det var 58 gram kvar, alltså mer än hälften! Jag som tyckte jag stickat så mycket! Men, men.... det är bara att köra på så mycket det går nu så får vi se om jag hinner.

Jag har också börjat fundera på vilken som ska bli nr 10 och om jag ska börja på den också redan nu. Det måste bli en snabb en i alla fall om jag ska hinna i år. Kan gå om jag hinner sticka så mycket som jag vill!

2 kommentarer:

Sanne sa...

Skickar en hel hög med hejarop till dig så kanske du hinner!

Kristina sa...

Tackar!