onsdag 6 april 2011

Boktips!

I dag har jag lagt ut nya vårbilder, länk till höger.

Sen senaste bilderna har det verkligen hänt saker! Ja, det var väl egentligen i söndags det hände allra mest när det regnade, det tog bra på snön. I lördags var det fortfarande nästan helt vitt på åkrarna här omkring och i dag är nästan allt borta, härligt! Synd bara att solen inte kan hålla sig framme lite längre. I måndags och i dag kom den fram först sent på eftermiddagen och i går knappt alls. I eftermiddag blev det jätteskönt och i kväll satt jag ute i hagen och kollade på fåren nästan en timme tror jag utan att det blev kallt.


I går var det premiär för trädbeskärning, väldigt sent i år, verkar bli dåligt med såna jobb i år. I dag har jag fortsatt skola om småplantor. Det går framåt rätt bra faktiskt, känns som jag ligger bra till där just nu, men det finns ju mer som inte ens är sått ännu.


Stickningen är äntligen uppe vid ärmhålet. Har lagt upp för första ärmen, eller.... ja, det är ju bara en kant i ärmhålet egentligen, typ holkärm. Ska bli kul när man får in allt på rundstickan och får sticka mönster igen.


Så till sist ett boktips.... från mig! Det hör väl inte till vanligheterna! Kan inte påstå att jag någonsin varit nån bokmal precis (faktabokmal möjligen) men sedan tidigt i höstas har jag lyssnat på böcker. Det har blivit rätt många faktiskt och det är perfekt att kunna göra något annat under tiden, sticka, skola om plantor eller beskära träd t ex.

Har sett att Caroline som har bloggen Allt kreativt, och som jag känner irl, har tipsat om boken "Vad som än händer" av Kristin Hannah vid ett par olika tillfällen och den lyssnade jag på för ett tag sedan. Tyckte också att den var riktigt bra. Sedan hittade jag, på Adlibris bokrea, den här boken som jag lyssnat färdigt på i dag. 


"En flicka som kallas Alice" av Kristin Hannah och jag måste säga att det var helt klart den bästa boken av alla jag lyssnat på det senaste halvåret. Lite spännande, varm och bitvis mycket rörande. Rekommenderas varmt!

3 kommentarer:

Skaparglädje sa...

Den boken har jag också läst, den är jättebra. Jag gillar Kristin Hannah som författare. En annan bra författare är Nora Roberts. Har du läst några av hennes böcker?
kram!

Kristina sa...

Har haft Nora Roberts "Blå dahlia" hemma ett tag och har faktiskt tänkt fortsätta med den nu! Det blir den första jag lyssnar på av henne, verkar bra.

Caroline sa...

Vad roligt att du tyckte om böckerna, det är de två bästa av henne, resten är håller inte riktigt samma höga klass tycker jag.