tisdag 9 november 2010

Mera garn, stickcafé och mysteriesockor

Som sagt blev jag inte särskilt impad av garnutbudet på Syfestivalen i helgen. Jag åkte hem och beställde garn från Garnkorgen på nätet i stället. I dag låg det i min postlåda, snabbt, smidigt och såå fint!


Härliga färger är det, inte minst tillsammans! Tre härvor Fleece Artist Merino 2/6, två härvor Colinette JitterBug och en stor härva, 2,5 hg, Fleece Artist Margaree, härligt röd, glänsande och mjuk.


I eftermiddag och kväll har jag varit på stickcafé igen. Online stickcafé på Facebook! :-) Blev inte mycket stickat dock denna gång men jag fotade garn, lade ut på Ravelry och läste vad alla andra gjorde förstås. Inte minst det sista tar ju tid.

Skrev också ut de två första ledtrådarna till SKA November Mystery Socks på Ravelry. Det var ju dom jag ville ha nytt sockgarn till. Denna månad är det kabelstickning som gäller och jag ville ha ett ganska enfärgat och gärna ljust garn så att mönstret syns bra. Det blir det ljusgröna garnet jag fick hem idag som jag använder och jag nystade det också i kväll.


2 kommentarer:

Iwona sa...

Vilka härliga härvor har du köpt! Underbara färger! Det är aldrig för mycket garn )

sinneskatten sa...

Vilka underbara garner, jag har gett mig själv garnköpar förbud.
Men eftersom jag är en tvilling så kommer jag med största sannolikhet att ändra mig.