måndag 28 februari 2011

Post från "over the seas"!

I dag låg det något spännande i postlådan!

 

Undrade när jag lyfte på locket vad det var men sen såg jag lapparna på och förstod! Jättekul, för jag hade undrat om det verkligen skulle komma något.

I början av februari vann jag i månadsutlottningen i gruppen "11 shawls in 2011" på Ravelry. 


Vinsten var en härva garn i valfri färg. Jag var in på sidan Oink Pigments och valde färg och mailade adress och vad jag valt till butiken som sponsrade med just min vinst. Sedan har jag inte hört något mer men i dag damp det alltså ned en härva garn i min postlåda. Såå kul!


I går stickade jag klart en tubhalsduk till som jag började med i lördags kväll, snabbstickat.


Visste inte riktigt vad jag skulle sticka men till slut bestämde jag mig för det här, lite halvhjärtat så där, bara för att sticka någonting. Nu måste jag säga att jag blev riktigt nöjd med den. Garnerna passade så bra ihop när de blev stickade och den blev mjuk och lätt och tillräckligt stor. Den är stickad i Novitas Jambo och ett garn som heter Wendy Unique Super Chunky, två riktigt tjocka garner, med stickor 12, två varv av varje garn i rätstickning hela vägen.


I kväll har jag börjat på ett par vantar.


Stickade i Novitas Puro och ska tovas lite lätt när de är klara. Problemet med dom är bara att mina gamla rundstickor från 80-talet inte fungerar bra till magic loop. Dom knorrar sig värre än gamla telefonsladdar!

2 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Vad roligt att vinsten kom fram till slut.

Cecilia sa...

Underbart rosa garn. Var det en liten nyckelring också?
Man märker verkligen jättestor skillnad på nya och gamla rundstickor när man gör magic loop, trögstickat med gamla!